Spring naar hoofd-inhoud

V-D Pro

Voor ons is V-D Pro B.V. een logisch gevolg van jarenlang kwaliteit leveren.  Na 10 jaar als zorgwerkplaats te hebben geproduceerd, zijn we toe aan de volgende stap. 
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door een beperking van welke aard dan ook, kunnen prima meewerken in het proces.  Onze kracht is dat we de voorwaarden scheppen dat iedereen mee kan doen. 

Wij werken al jaren samen met een aantal bedrijven, die een stukje van hun productie bij ons leggen. Bedrijven die een jaar rond orders plaatsen maar ook bedrijven die af en toe iets hebben.  Dit kan alleen als je marktgericht kan en wil werken.  Prijs-kwaliteit verhouding is goed en we kunnen altijd op tijd leveren. Als er eens wat verkeerd gaat (ja, dat gebeurt ook bij ons) dan herstellen we dat. 

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Ook als we het niet kunnen, geven we dat eerlijk aan. 

Eigenlijk wil ik je bij deze uitdagen om eens een order bij ons neer te leggen.  Wij zeggen "leer de aap (werkleiding) het kunstje, en wij fixen het".  Durf eens kennis te maken met onze wereld, het levert echt op! Vind ons niet zielig, maar laat ons eens mee knikkeren. Wij zijn niet "het goede doel " maar willen wel diezelfde kans. 

Zie ons als flexibele schil; geef die activiteit die jullie proces vertraagt aan ons.  Bel gewoon en we beginnen er aan.